Skip to content

Nu rykker de Store pensionskasser også med Coworking bølgen!

Coworking og Fleksible kontorer – Når de store begynder at lege med, kickstartes udviklingen

Når de taler om fleksible lejemål, omfatter det kontorfællesskaber, co-working spaces og kontorhoteller, hvor virksomheder og enkeltmandsforetagender kan leje sig ind på en bindingsperiode på mindre end ét år.

“Vi oplever en voldsom stigning i antallet af nye steder, som åbner, og i opmærksomheden fra ejendomsselskaber i at skabe fleksible lejemål”
Før i tiden var størstedelen af kontorfællesskaber virksomheder, som lejede for meget plads og udlejede noget af det, fortæller Jannis Littmann. Nu ser OfficeHub en stigning af nybyggede kontorfællesskaber og professionelle kontorfællesskaber, som etablerer sig i gamle domicilbygninger.

“Eksempelvis begynder store pensionskasser at starte egne co-working-koncepter. I Danmark har vi New Corporate Community lavet af KLP, og ATP er gået sammen med Rainmaking Loft om at danne Pier 47. Det er med til at skyde udviklingen i gang,” siger Jannis fra OfficeHUB

Vækst i GIG economy – Som også peger mod at ansætte flere freelancere og at de unge ikke gider faste jobs, men hellere vil have mange forskellige og korte jobs. Som er en branche der er i sin spæde start – GIG Jobs, som feks Chabber har sat sig på. Chabber har flere end 5000 freelance, tjenere, bartender som er brugerratede af andre, og fra de tidligere jobs som en Chabber “tjener” har udført. Som de Skriver: “stop med at spilde tiden på bemanding” Læs mere om GiG Jobs hos Chabber

Ifølge den internationale kontorgigant Regus’ Great Big Survey vil 93 procent vælge en arbejdsgiver, som tilbyder fleksibelt arbejde frem for dem, som ikke gør. Det vil stige i de kommende år. For at tiltrække talenterne må virksomhederne genskabe sig selv.

“Millennials gider ikke sidde i de kedelige corporate-rammer, så de fleksible kontorer vil blive brugt som rekrutteringsværktøj. Det skal være plug‘n’play, for der er højkonjunktur, og man skal bare have folk ind i noget, der spiller, og ikke bruge tid på at sætte det i stand.

Det gør fleksible lejemål til en eftertragtet løsning,” forklarer Jannis Littmann.

Læs mere i hele artiklen her nedenfor.

Dansk startup skaber forretning på boom i kontorfællesskaber

 

 

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS